Headerbild

Det har varit årsmöte…

2018-02-05 i Nyheter / Nyheter

Som vanligt hade stammisarna i klubben kommit till årsmötet

Allt var i sin ordning och Ewa B hade fixat med jättegoda bullar! –Tack

Eva P är den som håller i taktpinnen när det gäller att få fram alla papper som hör till årsmötet. – Tack

De vanliga standardpunkterna klubbades snabbt igenom.

Så var det dags för årets SMK:are. Åke M och Håkan E skötte sammanräkningen. Till årets SMK:are valdes Stig Nyström, som har gjort en insats för att få till Tractive Winter Rally, men tyvärr har vi fått ställa in. – Tack Stig!!

Vem som får en inteckning i Göte Nordins vandringspokal utses av MC. Denna buckla tillföll Pelle Nilsson. Han har verkligen växt till sig i SMK Dala Falun och presterat fina resultat - Grattis!!

Det fanns 1 st motioner som bifölls direkt. Det gällde en höjning av medlemsavgiften för 2019. Höjning från 300 till 350 för enskild medlem, och från 350 till 400 för familjemedlem.

2019 fyller klubben 100 år. Det är dags att fundera på vad vi vill fira det med. Varje sektion utser 2 st som hjälper styrelsen att fixa detta. Kommande medlemsmöten genomför detta. Vi får slå på stortrumman att SVEMO & Bilsportförbundet hjälper oss med detta.

Det är också så att vi har lite Oldboys som träffas på lokalen. I våran klubb skulle inte någonting fungera om inte dessa härliga pojkar skötte om allt pyssel som det innebär att genomföra tävlingar!

TACK!

Det är mycket folk i kulisserna som hjälper, stödjer och har roligt i SMK Dala Falun. Styrelsen och jag vill TACKA alla dessa för att de finns till för klubben och ni gett oss ett fortsatt förtroende.



Erik Nordengren

Ordförande