Headerbild

Lag SM i Tibro

2018-08-07 i Allmänt

Intresseanmälan för supporterbuss buss till Lag-Sm i motocross i Tibro 1a September. Följ med och heja på SMK Dala när sveriges bästa klubblag ska utses!

2018 års distriktsserie tycks vara färdigkörd (en deltävling till är planerad men verkar inte bli av) och SMK Dala Faluns förstalag vinner i detta fall totalen för andra året i rad.

Sedan förra året körs numer en avgörande Final i Lag SM. Vårt distrikt Nedre Norra skickar de tre främsta lagen i sin distriktsserie vilket förstås betyder att SMK Dala kommer att finnas på plats  i Tibro Lördagen den 1a September. Även ifjol fanns SMK Dala med i finalen som den gången arrangerades av Woxnadalens MK och det blev här en total femteplats.

Till i år tänker alltså vi i SMK Dala (om intresse finns) hyra en buss för att åka ned och heja på våra grabbar. Avfärd sker på tävlingsdagens morgon och då det är en endagstävling åker vi förstås hem samma kväll. Laget vi skickar är inte bestämt men tre platser ska fördelas mellan våra Elitförare där truppen består bl.a. av Isak Gifting, Stefan Olsson, Gustav Milling, Mats Nilsson, Axel Semb och Johan Westman.

Vill ni vara med skickar ni ett mail med intresseanmälan till: Rosendahlracing@outlook.com

Skriv enkelt med namnen på dig själv och övriga du anmäler. Vi vill ha in alla intresseanmälningar senast nu på Söndag (12e Augusti) för att se hur stor buss vi behöver och för att kunna boka denna i tid. Mer info ang. tävlingen kommer löpandes när det närmar sig!