Headerbild

Säsongsavslutning på Jämmerdalen Söndag 7e Oktober!

2018-09-14 i Allmänt

Säsongsavslutning med grindsläpp Söndagen 7e Oktober!

Det börjar bli dags att samla alla klubbens medlemmar för en rolig avslutning på Jämmerdalens crossbana!

Vi kommer att samlas utanför klubbstugan kl 09:50 söndagen 7e Oktober där vi tillsammans går igenom dagens upplägg. Crosskolan 2018 kommer att avslutas samma dag. Detta ger klubbens tävlingsförare tillsammans med våra motionärer och veteraner möjligheten att ta del av vår nystartade knatteverksamhet samtidigt som klubbens mindre förmågor får se våra större förare visa upp sig på hemmaplan. Alla som har ombedes köra i klubbtröjor, nya som gamla.

Dagens schema kommer ut närmre men alla kommer att ha tid att värma upp både på och av banan, vi kommer grilla korv och hamburgare för att sedan avsluta med grindsläpp som uppvisning där vi delar in grupper utifrån licenser och fart på banan så att det passar alla som kommer.

För den intresserade går förstås finalerna i Lag-VM samma dag, men dessa går USA tid och startar inte förrän sent på kvällen och blir således inte störda av träffen.

Hjälp till att dela och kom till Jämmerdalen om du är eller vill bli medlem i SMK Dala så får vi en kanondag ute på banan!