Headerbild

Inför säsongsavslutning nu på Söndag 7e Oktober

2018-10-03 i Allmänt

Nu finns här på hemsidan ett program och tidsschema inför säsongsavslutningen på Jämmerdalen på Söndag (gå på arkiv, sedan dokument och tryck på worddokumentet i mittenraden).

Hamburgare ska grillas, crosskolan är där och alla som kör, små som stora kommer att få göra ett grindsläpp och ett kortare heat på någon av våra två crossbanor. Klubbens medlemmar är inbjudna att delta utan kostnad. Öppen inbjudan även till FMCK Faluns medlemmar att delta gratis då dagen är ett samarbete mellan föreningarna vilket ger möjlighet till körning både på Crossbanan och endurospåret. Klubblicens ett måste för körning på crossbanan enligt Svemo.

Efter att crossdelen är avslutad körs en 1 timme lång heatträning med gemensam start på FMCK Faluns endurospår i jämmerdalsskogarna som träning inför GGN. Dock endast stora cyklar. 

OBS! Enduroträningen använder ett annat tidtagningssystem (Etid3) än Crossdelen, därför är det enklast om du registrerar din transponder i förväg. Info och länk finns längre ner på sidan.

Ta med:

Kontanter till hamburgare och korv
Transponder för varvtider (inget krav)
Ett glatt humör

Dagen riktar sig till medlemmar i Faluföreningarna. Ingen föranmlan krävs, endast transponderregistrering för de som vill ha varvtider.

Tider transponderregistrering:
Crossdelen: 09:20-09:40 i Speakertornet för de med transponder.
Endurodelen: På följande länk.    http://endurofalun.mwatech.com/index.php/anmalningsformular/                              eller klicka här:  

Samling för samtliga: 09:50 vid klubbstugan. Kom i tid!

Vi ses där!