Headerbild

Nybörjarträningar för vuxna på Jämmerdalen!

2019-04-12 i Motocross / Nyheter Motocross

Intressekoll för nybörjarträningar för vuxna på Jämmerdalen 2019. Medhjälpare eftersökes!

Inför sommaren 2019 har vi i SMK Dala Falun avsatt söndageftermiddagarna för nybörjarträningar för vuxna. Hur många tillfällen det blir beror kort och gott på vilket intresse som finns och hur många som kan tänka sig vara med som träningsvakter så att vi kan hålla banan öppen just de tillfällena. Planen är att genomföra det första tillfället någon gång under Maj.

 

Mer exakt vill klubben ge möjlighet även för  vuxna som kört lite mindre (eller inte alls) att ha någonstans att träna i lugn och ro utan snabbare förare på banan. Exakt hur dessa söndagseftermiddagar kommer att se ut är inte helt bestämt. En tanke är att dela upp i hel och halvtimmar där halva tiden är till för absoluta nybörjare och den andra halvtimmen avsätts åt de som har kört mer enduro, veteran eller lättare motionscross men ändå inte kännes sig trygga i sällskapet av tävlingsförare från motocrossen. Upplägget kommer i slutändan bestämmas av de som är där och vad de vill göra. Det får helt enkelt ”växa fram” utifrån era åsikter.  

 

Om intresse finns har några av klubbens tränare och aktiva tävlingsförare (Ludde Tröger, Erik Rosendahl, Edvard Sand) anmält att de vid utsatta tillfällen kan hjälpa till som tränare.

 

Träningarna är beroende av några medhjälpare som kan ansvara för att vara på plats och hålla grindarna öppna. Ni får förstås hjälp och stöd av klubben så att ni vet vad som ska göras.

 

Sprid gärna detta till de ni tror kan vara intresserade så försöker vi få rull på söndagseftermiddagarna på Jämmerdalen!

Kontaktperson, Nybörjarträningar:

Erik Rosendahl

Tel: 010-459 03 18

Mail: Rosendahlracing@outlook.com