Headerbild

Träningsvakt och Nybörjarträningar

2019-08-20 i Motocross / Nyheter Motocross

Till morgondagens öppna allmänna träning behövs en träningsvakt om vi ska kunna hålla öppet och det är dags att åter dra igång nybörjarträningarna för vuxna!

Imorgon Onsdag (21a) saknar vi just nu träningsvakt. Hör av er till Håkan Sand på tel. 070-300 37 01. Håll utkik efter besked, får vi in en träningsvakt kan vi hålla öppet på Jämmerdalen som just nu är i kanonskick!

 

Det är också dags att dra igång Nybörjarträningarna för hösten. 6 tillfällen hoppas vi kunna hålla öppet med start nu på söndag och därefter följande 5 söndagar. Vi behöver dock 6 nya träningsansvariga för att kunna fortsätta hålla öppet. Ni som medverkat under våren eller planerar att vara med men ännu inte hållt banan öppen får mer än gärna höra av er till Erik Rosendahl på tel. 070-58 61 710 eller mail: Rosendahlracing@outlook.com för att skriva upp er till ett av tillfällena. I samband med detta får ni också den info ni behöver. 

Även ang. nybörjarträningarna kommer vi att uppdatera om möjlighet att hålla öppet (beroende av träningsvakter) och skriver så snart vi vet mer!